Urgentne številke v primeru okvar ali nezgod Elektrika: 031 379 052 Plin in voda: 051 686 443 info@conatezno.si

Smo marketinška agencija, ki že več kot 13 let z učinkovitim tržnim komuniciranjem prispeva k rasti svojih naročnikov in okolja v katerem delujemo. Obvladamo tržno komuniciranje in vse marketinške kanale. Edinstvena kombinacija marketinga in klicnega centra zagotavljata popoln tržni krog in izkušenost v celovitem komunikacijskem spletu, od celostne komunikacijske in grafične podobe izdelka, produkcije gradiv, plasiranja izdelka na trg, pospeševanja prodaje, spletnega in direktnega marketinga, organizacije dogodkov, pa vse do servisa strank in analize informacij iz trga.[:de]Smo marketinška agencija polnih storitev, ki z učinkovitim delom prispeva k rasti svojih naročnikov. Učinkovitost dosegamo z integriranim tržnim pristopom in z ravnotežjem komunikacij.

Ponosni smo na izkušnje in prizadevanja naših zaposlenih k nenehnemu razvijanju marketinških storitev, vodilo našega dela pa je naravnanost k združevanju teorije s prakso.[:en]Smo marketinška agencija polnih storitev, ki z učinkovitim delom prispeva k rasti svojih naročnikov. Učinkovitost dosegamo z integriranim tržnim pristopom in z ravnotežjem komunikacij.

Ponosni smo na izkušnje in prizadevanja naših zaposlenih k nenehnemu razvijanju marketinških storitev, vodilo našega dela pa je naravnanost k združevanju teorije s prakso.