Urgentne številke v primeru okvar ali nezgod Elektrika: 031 379 052 Plin in voda: 051 686 443 info@conatezno.si

Podjetje PLANA S d.o.o. je bilo ustanovljeno 12.3.2010. Ukvarjalo se je predvsem s prodajo izdelkov iz brizgane plastike, vendar seveda v manjšem obsegu.

V svojih začetkih je oskrbovalo kmetijske zadruge, vrtne centre in cvetličarne. Nato je postalo eden glavnih dobaviteljev trgovskih centrov na področju gospodinjske in vrtne plastike.

Podjetje je ustvarilo prepoznavno blagovno znamko PLANA na domačem trgu, zgradilo prodajno mrežo na območju cele Slovenije, Hrvaške, BIH, Avstrije in Nemčije. Svoje proizvode prodaja tudi na Madžarsko, Češko, Srbijo, Italijo, Belgijo, Francijo, Portugalsko, Izrael, Švico, Španijo.

Prodajni program podjetja PLANA S d.o.o. je zelo širok, saj zajema izdelke za “DOM in VRT”. Sem spadajo cvetlični lončki in korita, sadilni lončki, izdelki iz keramike in gline, jedilni pribor, izdelki za kmetijstvo in vinogradništvo (kadi in zaboji za grozdje, kadi za deževnico, škafi,…), nagrobne vaze, lopate za sneg, pripomočki za vlaganje, predpražniki, vrtno pohištvo, omare za shranjevanje, izdelki za male živali,…

Danes je podjetje prepoznavno po svojih 3 blagovnih znamkah:

  • BLUMAX – izdelki za vrt in okolico
  • HOMEMAX – izdelki za dom in gospodinjstvo
  • PETMAX – izdelki za male živali