Urgentne številke v primeru okvar ali nezgod Elektrika: 031 379 052 Plin in voda: 051 686 443 info@conatezno.si

Mestna, stavbna oz. ulična svetlobna novoletna okrasitev nas spremlja že več kot 20 let. Veliko izkušenj in lastna proizvodnja zagotavljajo kakovost naših novoletnih izdelkov. Naš redni proizvodni in prodajni program obsega svetlobne figure, motive in napise, svetlobne cevi, zavese, verige, mreže ter druge okrasne elemente različnih oblik in velikosti.

Zaradi želje po večji in širši ponudbi smo se povezali z največjim francoskim podjetjem Blachere Illumination, ki je tudi eno največjih na mednarodnem prizorišču, izstopa pa predvsem v oblikovalskem in tehnološko razvojnem segmentu.

Skupaj z njimi lahko našim kupcem omogočimo zelo široko paletno novoletne dekoracije. Novoletna razsvetljava po vaših željah, zamislih in idejah je tudi del naše proizvodnje in še tako nemogoč svetlobni okrasni motiv lahko hitro postane mogoč izdelek.

Naša dejavnost je strogo sezonska, zato nas pokličite čim prej, saj v sezoni (november, december) zaloge hitro kopnijo, možnosti izdelovanja po vaših željah pa so zaradi časovne stiske zelo omejene!