Urgentne številke v primeru okvar ali nezgod Elektrika: 031 379 052 Plin in voda: 051 686 443 info@conatezno.si

Arhides d.o.o. je stabilno IT podjetje, ki ga vse od ustanovitve leta 2009 spremlja konstantna rast, tako kot po številu zaposlenih, kot tudi po številu zadovoljnih strank in doseženih rezultatih.

S svojo nadpovprečno širino znanj zaposleni podjetja skrbijo za odlično izvedbo številnih projektov po celotni državi. Barvita paleta strank, ki podjetju zaupajo, prihajajo iz prav vseh delovnih področij. Tako med njimi zasledimo zasledimo velika lokalna in mednarodna podjetja, bolnišnice, zavode, šole, kot tudi majhna podjetja, katera potrebujejo zanesljivega partnerja, ki poskrbi za vso njihovo informacijsko tehnologijo, sami pa se lahko brez težav posvečajo svojemu primarnemu delu.

Arhides je podjetje z visokim nivojem znanja, ki ga vedno znova nadgrajujejo z vlaganjem v izobraževanja in usposabljanja na uradnih izobraževanjih doma in v tujini. Podjetje se danes predstavlja s preko 130 mednarodno priznanimi certifikati za različna področja iz ponudbe. Sodelujejo s svetovnimi velikani kot so CISCO, CITRIX, HP, IBM, LENOVO, MICROSOFT, NOVELL, PALO ALTO, VMWARE, VEEAM. Zraven formalnih izobraževanj, veliko štejejo tudi dolgoletne izkušnje, ki jih ekipi ne manjka. Izvedli so ogromno večjih projektov širom Slovenije. Znani so po načrtovanju in implementaciji kompleksnih rešitev v zaključeno celoto, pri čemer povezujejo različne rešitve med seboj.

Sodelovanje z naročniki se začne z iskanjem optimalne rešitve, implementacija le-te, predaja znanja naročniku, ter dolgoročno vzdrževanje in svetovanje za nadaljnji razvoj.

V letu 2016 so vzpostavili Arhides izobraževalni in izpitni center (AIC), s katerim želijo postati stična točka vseh IT-znanj v tem koncu države. Točka, za katero se bo vedelo, da ponuja izobraževanja, tečaje in seminarje na najvišjem kakovostnem nivoju. Stremijo k temu, da bi v AIC-ju predavali le izbrani predavatelji, ki združujejo teoretično znanje in bogate praktične izkušnje iz svojih preteklih projektov. Nočejo biti le prenašalci vnaprej pripravljenih vsebin proizvajalcev, ampak izobraževanjem vtisniti poseben pečat s predstavitvami konkretnih primerov.

Čeprav se v zadnjem času v Sloveniji ne posveča veliko pozornosti pridobivanju certifikatov znanja, pa je to drugje po svetu še vedno izrednega pomena. Ravno s težo pridobljenih certifikatov se strokovnjaki ločijo med seboj. Tega se v podjetju Arhides še predobro zavedajo in iz tega razloga so vzpostavili mednarodno priznani izpitni center Pearson Vue, kjer bodo lahko udeleženci izobraževanj svoje znanje vnovčili v mednarodno veljavne certifikate.

Zelo intenzivno se ukvarjajo s tematiko gostovanja v oblaku in tako strankam že omogočajo koriščenje tako gostovanja v oblaku, kot tudi rezervne lokacije v lokalnem okolju.

Kljub temu, da živimo v hitrem življenjskem ritmu, pa vsa podjetja težijo k trajnim poslovnim partnerjem in kakovostnega sodelovanja z njimi. Zagotovo je eno izmed zagotovil, da partner stremi k dolgoročnosti in kakovosti, certifikat Platinasta Boniteta odličnosti. Podjetje Arhides je eno izmed redkih podjetij, ki ima certifikat v svoji lasti.

V podjetju zagotavljajo, da bodo tudi v prihodnje glavna načela pri njihovem delu ostala nespremenjena. Kvaliteta in dolgoročnost, tako ostajata na vrhu le teh.

Proizvodi & Rešitve & Storitve & podjetja

 • Analiziranje in svetovanje pri razvoju IT-okolja
 • Izgradnja in ureditev podatkovnega centra
 • Načrtovanje in postavitev komunikacijskih omrežij
 • Implementacija rešitev na Microsoft/Linux platformah
 • Virtualizacija in konsolidacija strežniških, diskovnih sistemov, namiznih računalnikov in komunikacij
 • Načrtovanje varovanja podatkov
 • Analiza varnostih razmer v obstoječem informacijskem sistemu
 • Hosting rešitve (kolokacija, rešitve v oblaku)
 • Sistemska podpora (vzdrževalno – svetovalne pogodbe)
 • Izobraževanja in delavnice za različna področja (CISCO, HP, IBM, Microsoft, VMWARE, VEEAM)
 • Izpitni center Pearson Vue