Urgentne številke v primeru okvar ali nezgod Elektrika: 031 379 052 Plin in voda: 051 686 443 info@conatezno.si

Karierni center Univerze v Mariboru, v sodelovanju z Zavodom RS za zaposlovanje – OS Maribor in OS Ptuj,  tudi letos, že tretje leto zapored, organizira prireditev na temo kariernih priložnosti za mlade, z naslovom 3. Karierna tržnica v živo. Na ta način želijo študentom in diplomantom Univerze v Mariboru ter iskalcem zaposlitve omogočiti, da vzpostavijo osebni stik s potencialnimi delodajalci. Karierna tržnica v živo bo v sredo, 20. aprila 2016, na Rektoratu Univerze v Mariboru, sejma in hitrih zaposlitvenih razgovorov, pa se bo udeležilo 20 delodajalcev. Pred samimi razgovori bo potekalo tudi predhodno skupinsko svetovanje in bogat spremljevalni program. Udeležba je brezplačna, potrebna je le predhodna prijava na spletni strani Kariernega centra (www.kc.um.si). Organizatorji prireditve pričakujejo približno 200 udeležencev.

»Na karierni tržnici v živo se bodo udeleženci osebno srečali z delodajalci in se jim tudi predstavili, na hitrih zaposlitvenih razgovorih pa bodo z njimi izvedli 5 minutne zaposlitvene razgovore. Ob mnogih delodajalcih, se bodo na sejmu predstavili tudi drugi akterji, ki si prizadevajo za ustvarjanje dodatnih možnostih kariernega razvoja ter izvajajo aktivnosti, povezane z zagotavljanjem lažjega prehoda na trg dela«, je ob tem povedal Matej Kosi iz Kariernega centra Univerze v Mariboru.

Organizatorji so za sklop hitri zaposlitveni razgovori tokrat 16 delodajalcem zagotovili več kot 120 hitrih razgovorov. Posamezni kandidati bodo izvedli razgovor z več delodajalci, tako da bo na hitrih razgovorih lahko sodelovalo približno 70 kandidatov. Do sedaj so za udeležbo na Karierni tržnici prejeli že več kot 120 prijav, pričakujejo pa približno 200 udeležencev.

Več informacij o 3. Karierni tržnici v živo je na voljo na spletni strani Kariernega centra Univerze v Mariboru (www.kc.um.si).

 


 

Delodajalci, ki bodo sodelovali na hitrih zaposlitvenih razgovorih in sejmu: Agencija Agado d.o.o.; Zavod center nova – Fima; Talum d.d.; Trenkwalder kadrovske storitve, d.o.o.; Henkel Slovenija, d.o.o.; M&R Automation GmbH; IRNAS – Inštitut za razvoj naprednih aplikativnih sistemov Rače; Lek d.d., član skupine Sandoz; SIPRA INŽENIRING, avtomatizacija proizvodnih sistemov in druge storitve, d.o.o.; Impol 2000 družba za upravljanje d. d.; Kadring – kadrovsko in poslovno svetovanje, d.o.o.; Hilti Slovenija d.o.o.; Safilo d.o.o.; Arhides d.o., Proplus d.o.o., Odelo Slovenija d.o.o.. Delodajalci, ki bodo sodelovali na sejmu: Agencija M servis, Kadrovske storitve, d.o.o., W&K Gesellschaft für Industrietechnik mbH, RWE Ljubljana, energetske storitve, d.o.o., Slovenska vojska. Drugi udeleženci na dogodku: Zavod za zaposlovanje RS, OS Maribor in OS Ptuj, Univerza v Mariboru – pisarna za projekte, Karierni center UM, Študentski svet UM, Tovarna podjemov, Demola Slovenia, IAESTE Maribor.


 

 

 

Program prireditve 3. Karierna tržnica v živo:

 

Aktivnost

Termin izvedbe Prostor
Uradna otvoritev dogodka 10.00 Dvorana Borisa Podrecce

in dvorana Antona Trstenjaka UM

Karierni sejem 10.00 – 13.00 Dvorana Borisa Podrecce

in dvorana Antona Trstenjaka UM

Spremljevalni program:
–          CV Klinika 10.15 – 10.45 Sejna soba 116 UM
–          Predstavitev Kreativnice 10.45 – 11.15 Dvorana Frana Miklošiča UM
–          Kratka predstavitev aktualnih ukrepov za mlade 11.00 – 11.15 Dvorana Borisa Podrecce UM
–          Hitri zaposlitveni razgovori (Samo za tiste, ki so se pravočasno prijavili.) 12.00 – 13.00 Velika dvorana UM

 


Kontaktne informacije:

Univerza v Mariboru

Telefon: 02 23 55 348

E-pošta: pr@um.si