Urgentne številke v primeru okvar ali nezgod Elektrika: 031 379 052 Plin in voda: 051 686 443 info@conatezno.si

Sejma in hitrih zaposlitvenih razgovorov, ki bodo potekali v okviru prireditve, se bo udeležilo 15 delodajalcev.

Karierni center Univerze v Mariboru, v sodelovanju z Zavodom RS za zaposlovanje – OS Maribor in OS Ptuj,  bo tudi letos, že tretje leto zapored, organiziral prireditev na temo kariernih priložnosti za mlade, z naslovom 3. Karierna tržnica v živo. Na ta način želijo študentom in diplomantom Univerze v Mariboru ter iskalcem zaposlitve omogočiti, da vzpostavijo osebni stik s potencialnimi delodajalci. Karierna tržnica v živo bo potekala v sredo, 20. aprila 2016, na Rektoratu Univerze v Mariboru, sejma in hitrih zaposlitvenih razgovorov, pa se bo udeležilo več kot 10 delodajalcev. Pred samimi razgovori bo potekalo tudi predhodno skupinsko svetovanje in bogat spremljevalni program. Udeležba na prireditvi je brezplačna. Ker je število mest omejeno, je potrebna predhodna prijava na spletni strani Kariernega centra (www.kc.um.si).

»Na karierni tržnici v živo se bodo udeleženci osebno srečali z delodajalci in se jim tudi predstavili, na hitrih zaposlitvenih razgovorih pa bodo z njimi izvedli 5 minutne zaposlitvene razgovore. Ob mnogih delodajalcih, se bodo na sejmu predstavili tudi drugi akterji, ki si prizadevajo za ustvarjanje dodatnih možnostih kariernega razvoja ter izvajajo aktivnosti, povezane z zagotavljanjem lažjega prehoda na trg dela«, je ob tem povedal Matej Kosi iz Kariernega centra Univerze v Mariboru.

Več informacij o 3. Karierni tržnici v živo in natančnejši program je na voljo na spletni strani Kariernega centra Univerze v Mariboru (www.kc.um.si).

Delodajalci, ki sodelujejo na dogodku: Agencija Agado d.o.o.; Zavod center nova – Fima;  Talum d.d.; Trenkwalder kadrovske storitve, d.o.o.; Henkel Slovenija, d.o.o.; M&R Automation GmbH; IRNAS – Inštitut za razvoj naprednih aplikativnih sistemov Rače; Lek d.d., član skupine Sandoz; SIPRA INŽENIRING, avtomatizacija proizvodnih sistemov in druge storitve, d.o.o.; Impol 2000 družba za upravljanje d. d.; Kadring – kadrovsko in poslovno svetovanje, d.o.o.; Hilti Slovenija d.o.o.; Safilo d.o.o.; Arhides d.o., Proplus d.o.o… Drugi udeleženci na dogodku: Zavod za zaposlovanje RS, OS Maribor in OS Ptuj, Univerza v Mariboru – pisarna za projekte, Karierni center UM, Študentski svet UM, Tovarna podjemov, Demola Slovenia, IAESTE Maribor…

 Plakat

Kontaktne informacije:

Univerza v Mariboru

Telefon: 02 23 55 348

E-pošta: pr@um.si