Urgentne številke v primeru okvar ali nezgod Elektrika: 031 379 052 Plin in voda: 051 686 443 info@conatezno.si

Mestna občina Maribor skupaj z ŠGZ, OOZ Maribor, Tovarno podjemov in Poslovno cono Tezno organizira izhodno delegacijo v Szombathely, Madžarska, dne 16.03.2016. Gre za mesto podobne velikosti kot Maribor, regijo, ki meji na Avstijo in ima dobro razvito gospodarstvo (avtomobilska industrija, obdelava kovin, kemična, lesna industrija pridelava hrane in vina). V regiji so se stacionirala podjetja kot so: OPEL, Philips, Simens, Matsushita, Linde, Packard electronic, Falco limited… Mesta Maribor in Szombathely sta pobrateni mesti kar omoboča aktivnejše povezovanje na gospodarski ravni.

 

Kdaj: 16. marec 2016 od 6.30 do 17.00
Kje: SZOMBATHELY MADŽARSKA
Kotizacija: BREZPLAČNA UDELEŽBA!

 

Vabimo vas da izkoristite priložnost organizirane delegacije in vzpostavljanja novih poslovnih stikov.V regiji odlično govorijo angleški kot nemški jezik, tako da sporazumevanje ne bo oviralo procesa sodelovanja.

Program delegacije:

6:30 zbor pred OOZ Maribor (Območno obrtna podjetniška zbornica Maribor, Titova cesta 63, 2000 Maribor)

6:45 odhod

10:00 sprejem na Gospodarski zbornici Szombathely

– uvodni pozdravi obeh županov, predstavnika gospodarske zbornice Szombathely in predstavnikov mariborskih gospodarskih združenj.

10:30 B to B srečanja podjetij

12:30 kosilo

13:30 Obisk lokalnih podjetij (možnost obiska vaših potencialnih partnerjev)

17:00 zaključek in odhod v Maribor

(natančen program je v usklajevanju)

Naprošamo vas za čimprejšnjo prijavo, saj je število prijav omejeno. Udeležba je brazplačna.  Udeležba je omejena po principu do zapolniteve prostih mest. 

 Prijave z izpolnjeno prijavnico pošljite na e-naslov: simon.strancar@maribor.si