Urgentne številke v primeru okvar ali nezgod Elektrika: 031 379 052 Plin in voda: 051 686 443 info@conatezno.si

Podjetje BTS Company d.o.o. je trgovsko podjetje s 25 letno tradicijo v slovenskem prostoru. Sedež podjetja je v Ljubljani, imamo trgovine v Ljubljani, Mariboru, Zagrebu in Sarajevu, ter podjetje v Beogradu.

Našim kupcem nudimo celovite rešitve na področju strojne obdelave, robotike in svetovanja. Ponudba obsega vse od rezilnega in merilnega orodja do opreme in obdelovalnih strojev. Vršimo instalacije CNC obdelovalnih strojev in robotov ter zagon projektov. Imamo lasten s strani dobaviteljev pooblaščen servis za celovito servisiranje opreme.[:de]Podjetje BTS Company d.o.o. je trgovsko podjetje z 20 letno tradicijo v slovenskem prostoru. Sedež podjetja je v Ljubljani, imamo trgovine v Ljubljani, Mariboru, Zagrebu in Sarajevu, ter podjetje v Beogradu.

Našim kupcem nudimo celovite rešitve na področju strojne obdelave, robotike in svetovanja. Ponudba obsega vse od rezilnega in merilnega orodja do opreme in obdelovalnih strojev. Vršimo instalacije CNC obdelovalnih strojev in robotov ter zagon projektov. Imamo lasten s strani dobaviteljev pooblaščen servis za celovito servisiranje opreme.[:en]Podjetje BTS Company d.o.o. je trgovsko podjetje z 20 letno tradicijo v slovenskem prostoru. Sedež podjetja je v Ljubljani, imamo trgovine v Ljubljani, Mariboru, Zagrebu in Sarajevu, ter podjetje v Beogradu.

Našim kupcem nudimo celovite rešitve na področju strojne obdelave, robotike in svetovanja. Ponudba obsega vse od rezilnega in merilnega orodja do opreme in obdelovalnih strojev. Vršimo instalacije CNC obdelovalnih strojev in robotov ter zagon projektov. Imamo lasten s strani dobaviteljev pooblaščen servis za celovito servisiranje opreme.