Urgentne številke v primeru okvar ali nezgod Elektrika: 031 379 052 Plin in voda: 051 686 443 info@conatezno.si

Športni center Barada je pričel delovati na naslovu Perhavčeva ulica 20, leta 2002. Pod okriljem večkratnega svetovnega prvaka Tomaža Barade že leta skrbimo, da je center prepoznaven po vsem svetu. Znani smo po vrhunskih dosežkih na evropskih in svetovnih prvenstvih v kickboxingu in taekwon-doju.

Približati hočemo borilni šport prav vsakemu in dokazati, da to ni le šport, ki zajema “nasilje” ampak šport, kjer krepimo tako duševno, kot tudi fizično pripravljenost.

Veseli smo vsakih malih nog, ki prestopijo naš center, saj lahko vadijo že otrodi od tretjega leta naprej. Največje poslanstvo nam je, ko vidimo zadovoljstvo pri naših članih, ki se že leta vračajo na tedenske treninge ter rastejo skupaj z nami.

Z vrhunskimi trenerji, najboljšimi pogoji in top opremo, omogočamo vsem članom in članicam treninge na vodilnem svetovnem nivoju, vse od najmlajše generacije do seniorjem.

Športni center Barada je vodilni klub v borilnih veščinah v Sloveniji, kar dokazujejo številni razultati članic in članov, ki segajo v sam svetovni vrh iz leta v leto.