Urgentne številke v primeru okvar ali nezgod Elektrika: 031 379 052 Plin in voda: 051 686 443 info@conatezno.si

Maribor, 7. december 2020 – December je mesec, kjer podjetja izbirajo božično-novoletna darila za svoje zaposlene. Glede na to, da je leto 2020 zaznamoval koronavirus in ogrozil marsikatero mikro-podjetje, smo pri podjetju Menerga sestavili darilne pakete zgolj na osnovi lokalnih mikro-podjetij iz neposredne bližine. K tej iniciativi pozivamo vsa slovenska podjetja.

Vodstvo podjetja Menerga se je odločilo, da v božično-novoletnem čas obdaruje svoje zaposlene tako, da z izbiro darilnih izdelkov hkrati pomaga tudi nekaterim lokalnim mikro-podjetjem.

»Izbrali smo 5 lokalnih domačih mikro-podjetij, ki smo jih prepoznali da se trudijo v lokalnem prostoru, in pri vsakemu od njih izbrali izdelek. Na tak način smo sestavili božično darilno košarico, ki bo razveselila zaposlene, hkrati pa pomagala petim lokalnim dobaviteljem čez ta negotov čas.«, je izjavil direktor Danijel Muršič.

Vodstvo podjetja Menerga je poleg svoje lastne iniciative k podpori lokalnega obdarovanja pozvalo tudi svoje stranke, poslovne partnerje in podjetja iz lokalne skupnosti.

Prepričani smo, da gospodarsko korona-krizo lahko pripomoremo rešiti tudi tako, da se bomo dobro lokalno povezovali.  »Verjamemo, da majhna dejanja lahko vodijo do velikih sprememb. In verjamemo, da bo naša iniciativa za sabo potegnila tudi nekaj drugih podjetij. To je pot do trajnostne družbe.«, je dodal Danijel Muršič.

Božično-novoletno darilo smo sestavili iz 5-ih lokalnih dobaviteljev:

  • Čebelarstvo Sopl:  cvetlični med,
  • Fruštek: zimska čokoladna granola,
  • Ilich: drobno pecivo linške očke
  • Infinitea: sadni čaj jagoda-pomaranča,
  • Kmetija pri Kovačniku: Aljažev paket (sok, marmelada, salama).