Urgentne številke v primeru okvar ali nezgod Elektrika: 031 379 052 Plin in voda: 051 686 443 info@conatezno.si

Vir: Facebook Tam Europe

Na mariborskih cestah ste lahko opazili novo pridobitev Javnega podjetja za mestni potniški promet Marprom. Vozi na dveh linijah,  številki 6 – Vzpenjača in liniji številka 1 – Tezno. Gre pa za prvi 100% električni avtobus VERO za prevoz potnikov, ki je v celoti plod slovenskega razvoja in lastne, domače proizvodnje. Nastal je v podjetju TAM-Europe, kjer so izredno veseli njihoveganajnovejšega sodelovanja z mestom Maribor in seveda Marpromom.

Ob predaji vozila pred prostori podjetja v Mariboru sta se obe strani strinjali, da je ohranjanje čistega okolja za današnje in prihodnje generacije ključnega pomena za kakovost življenja v Mestni občini Maribor.

Prav s tem namenom je sodelovanje med podjetjema Marprom in TAM-Europe, ki obe delujeta v lokalnem, domačem okolju, zelo vzpodbudno. Bryan Zhao, direktor podjetja TAM-Europe in Bernard Majhenič, direktor podjetja Marprom sta ob predaji električnega avtobusa izpostavila, da je interes po uspešnem in dolgoročnem sodelovanju vsekakor obojestranski.