Urgentne številke v primeru okvar ali nezgod Elektrika: 031 379 052 Plin in voda: 051 686 443 info@conatezno.si

Ekipo Lunalabs Solutions sestavljamo mladi in ambiciozni posamezniki, ki s skupnimi močmi uspešno sodelujemo z velikimi in majhnimi podjetji, katerim s svojimi znanji na področju informacijske tehnologije pomagamo optimizirati poslovanje.

Pri optimizacijah poslovanja se osredotočamo predvsem na integracije med poslovnimi rešitvami, da se znebimo podvojenega vnašanja istih podatkov in s tem zmanjšamo tveganje za napake pri vnosih, uporabniki pa prihranijo ogromno časa, ki ga lahko kasneje usmerijo v dobičkonosnejše aktivnosti svojega podjetja.

Ponujamo vam tudi nekaj namenskih aplikacij, ki smo jih razvili zaradi pomanjkanja ustreznih programskih rešitev na določenih področjih. Med temi bi izpostavili predvsem aplikacijo Hera (namenska rešitev za prodajalce rabljenih vozil), Aplikacijo Hermes (namenska rešitev za storitvena podjetja s vključeno davčno blagajno) in Aplikacijo Prometej (namenska rešitev za gradbena podjetja).

Ukvarjamo se tudi z izdelavo spletnih strani in spletnih trgovin, ki se jih lotimo sistematično in v tesnem sodelovanju s stranko, saj je digitalna vizitka običajno prvi stik z njihovimi potencialnimi odjemalci.

Vabimo vas, da si več o široki paleti naših storitev, preberete na naši spletni strani https://lunalabs.solutions/