Urgentne številke v primeru okvar ali nezgod Elektrika: 031 379 052 Plin in voda: 051 686 443 info@conatezno.si

Podjetje F.A. MAIK d.o.o. je podjetje, ki izvaja celovite logistične storitve in je v 100% zasebni lasti. Podjetje F.A. maik d.o.o. je leta 1992 ustanovil gospod Marjan Bezjak.

Začetki poslovanja so bili usmerjeni na področje špedicije in transporta, kasneje pa smo začeli intenzivno razvijati tudi področje skladiščenja. Obseg našega poslovanja se je v zadnjih letih močno povečal. Smo hitro rastoče podjetje z jasno opredeljeno strategijo rasti in razvoja.

Oblikovali smo se v mlado in ambiciozno ekipo, kolektiv, ki je strokovno podkovan, samozavesten in sposoben izvajati kakovostne storitve na področju logistike, ki postaja vse kompleksnejša. Smo tretje največje logistično podjetje, ki za zahteven gigantski nemški koncern že vrsto let izvaja celovite logistične storitve. Dejstvo, ki nas uvršča v sam vrh tudi v Evropskem prostoru.

S premišljeno strateško politiko in željo, da bi svoje kakovostne celovite rešitve našim kupcem nudili tudi na trgu Balkana, smo v letu 2009 odprli podjetje v Srbiji in na Hrvaškem. Izkušnje in znanje, ki smo si jih pridobili in jih neprestano izpopolnjujemo, nam omogočajo, da delo opravljamo profesionalno.

Spoznali smo, da je eden najlepših komplimentov za kupca naših storitev, ker smo izpolnili njegovo pričakovanje, željo in da smo upoštevali njegov predlog ali pripombo. Prav to spoznanje nas vodi v širjenje dejavnosti naše družbe, ki našim kupcem ponuja celovito ponudbo s področja skladiščenja blaga, špedicijskih storitev in transporta. Zavedamo se, da je zadovoljna stranka najboljša referenca. Med najuspešnejša logistična podjetja se uvrščamo, ker znamo kvalitetno izvajati naše storitve, jih hočemo nenehno izboljševati in vsi vemo, da zmoremo biti še boljši.