Urgentne številke v primeru okvar ali nezgod Elektrika: 031 379 052 Plin in voda: 051 686 443 info@conatezno.si

Agitavit Solutions je podjetje, specializirano za svetovanje in razvoj programske opreme za poslovne stranke. Naše poslanstvo je podpiranje podjetij in posameznikov, da s pomočjo tehnologije delajo bolje, uspešneje uresničujejo svojo vizijo in cilje ter povečujejo svojo konkurenčno prednost.

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 2003, od takrat beležimo vsakoletno rast števila zaposlenih. Danes je v Agitavitu preko 100 sodelavcev. Delujemo v Sloveniji in na tujih trgih. Med našimi strankami so slovenska podjetja GEN-I, Mercator, Krka, Telekom Slovenije, Nomago, Unicredit Banka ter mednarodne družbe in korporacije Axalta Coating Systems, Imlek, Hilti Corporation, Novartis.

Naš portfelj sestavljajo razvoj rešitev po meri, svetovanje in implementacija portalov ter drugih rešitev za komunikacijo in sodelovanje zaposlenih ali s strankami in partnerji. Pomagamo podjetjem, da razvijejo poln potencial svojih zaposlenih s pomočjo rešitve eHRM za podporo kadrovskim procesom, z IoT-rešitvijo za pametno upravljanje odpadkov pa prispevamo k skrbi za okolje.

Stranke nas poznajo kot zanesljive, odzivne in prilagodljive. Cenijo naše znanje in kompetence ter zavezanost k načrtovanju in razvoju rešitve, ki kar najbolje zadovoljuje njihove potrebe in zahteve.